Gloria multibrush

Snel overzicht

*Inclusief 2 borstels!*

Beschikbaarheid: Alleen in de winkel verkrijgbaar

Normale prijs: € 219,00

Speciale prijs: Excl. BTW: € 147,93 Incl. BTW: € 179,00

Meer afbeeldingen

Details

Gloria multibrush

Het nieuwe multitalent voor voegen- en oppervlaktereining!

De Multibrush maakt ons uitgebreide programma voor onkruidbestrijding zonder het gebruik van chemie compleet. De door een elektromotor aangedreven Multibrush met innovatieve dubbelfunctie kan zowel voor oppervlaktereiniging als het schoonmaken van voegen worden gebruikt.

Dit Multitalent bestaat uit een aandrijfunit waarop heel snel en eenvoudig  een nylon borstel voor het reinigen van houten en stenen oppervlaktes of een staalborstel voor het reinigen van voegen kan worden gemonteerd.  Het verwisselen gaat moeiteloos door een druk op de knop.

Het reinigen van houten en stenen oppervlaktes

De 165 mm brede nylon borstel is sterk, maar ontziet tegelijkertijd de ondergrond, zodat de verschillende steensoorten niet beschadigen of  krassen.

Als accessoire is een borstel leverbaar die optimaal geschikt is voor het reinigen van terrassen en oppervlaktes met zacht- en hardhoutprofielen en WPC terrasdelen. Dankzij een speciaal borstelprofiel worden ook de groeven en tussenruimtes grondig gereinigd.   

De Multibrush voor voegenreiniging

Bij de toepassing als voegenreiniger verwijdert de Multibrush moeiteloos onkruid en mos die in de voegen van terrassen en paden groeien. Een 15 mm brede staalborstel maakt diep en precies werken mogelijk. Een geleidewiel en een zichtlijn op de spatbescherming maken nauwkeurig werken eenvoudiger.

De Multibrush wordt aangedreven door een 500 Watt sterke motor, levert een krachtig draaimoment van 1.100 - 1.600 t/min en kan op alle 230V stopcontacten worden aangesloten. Het handvat is in hoogte verstelbaar en kan aan de eigen lichaamslengte worden aangepast. Een ergonomisch gevormde  2e handvat maakt het gebruik extra eenvoudig.

Naam van het apparaat MultiBrush
Art.nr. 000290.0000
EAN 4046436025602
Gewicht (kg) 3 - 3,7 kg
Andere apparatuur Ergonomisch gevormd handvat

Oppervlaktereiniging met nylon ronde borstel (diameter 100 mm, breedte 165 mm)

Voegenreiniging met ronde staalborstel (diameter 110 mm, breedte 15 mm)

Geleidewiel en zichtlijn voor nauwkeurig werken

Asymmetrisch ontwerp voor precisiewerk 

Eenvoudige ombouw door middel van vergrendelsysteem maakt gereedschap overbodig

Aluminium steel in hoogte verstelbaar

Ergonomisch gevormd 2e handvat

Trekontlasting voor het verlengsnoer

Spatwaterdichte motor

Motor 230 V / 1600t/min

Vermogen 500 Watt

 

click here